Tentative Schedule
Time (Local Time) Description
14:00-14:05 (5 min) Overview and Introductions
14:05-14:35 (30 min) Unsolved problems of social navigation: Invited Talks
14:35-15:05 (30 min) Unsolved problems of social navigation: Moderated Q&A with Panel
15:05-15:30 (25 min) Shortlisted Paper Presentations
15:30 - 16:15 (45 min) Break & Poster Session
16:15-16:45 (30 min) Standardizing social navigation algorithm comparison: Invited Talks
16:45-17:15 (30 min) Standardizing social navigation algorithm comparison: Moderated Q&A with Panel
17:15-17:30 (15 min) Ultimate goals of social navigation: Invited Talks
17:30-17:55 (25 min) Ultimate goals of social navigation: Moderated Q&A with Open Group Discussion
17:55-18:00 (5 min) Closing remarks and benchmark results